• +359 29806297
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/balk24qn/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Условия за ползване

Условия за ползване

There is no translation available.

Информацията, публикувана на този сайт, е обект на авторско право. Нейното използване се разрешава единствено при спазване на посочените по-долу условия.

Обяснителните текстове и материали са свободни за ползване, при положение че се позовете на източника и създадете хипертекстова връзка към настоящия сайт. При използване на научните публикации задължително следва да посочите автора и заглавието на научния текст.

При липса на изрична писмена уговорка, с изпращането на електронния адрес на Проекта на Ваши материали, Вие се съгласявате те да бъдат безвъзмездно публикувани на този сайт и използвани от участниците в Проекта и от ползвателите на сайта. Моля, да ни уведомите в писмото си до нас, в случай че желаете те да имат ограничителен режим на използване, за да можем да отразим това при публикуването им!

Института за балканистика с Център по тракология не носи отговорност за некоректни действия и нарушения на условията за ползване от страна на трети лица.


©2023 Институт за балканистика с Център по тракология при БАН

Web agency "Kaya Productions" LTD, Sofia          Terms of Use

Search